Over ons

Als eerste in de Benelux brengen we de dadel ambachtelijk, op een originele manier aan de man. In een jasje van chocolade, noten en verscheidene vullingen willen we onze klanten laten genieten. Enkel de beste producten zijn goed genoeg, want wij gaan voor 100% kwaliteit en klant tevredenheid.

Wat jaren geleden begonnen is met een probeersel, is stapsgewijs een ware passie geworden. Een passie waarvan ik mijn werk heb gemaakt.

Zoals velen heb ik een zwak voor zoetige tussendoortjes, maar door de negatieve invloed hiervan op ons lichaam ben ik opzoek gegaan naar alternatieven.
De dadel, een zoete fruitsoort, maar vooral gezond, met vele voordelen voor onze gezondheid, dit gecombineerd met noten en een vleugje chocolade, was de start van een mooi verhaal. Een verhaal dat ik graag wil delen met de mensen, een verhaal waarvan ik zoveel mogelijk mensen wil van laten mee genieten.

Combinatie van dadels, noten, een vleugje echte Belgische chocolade en nog veel meer. Probeer het eens !